Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фондю - національне швейцарське блюдо, яке сьогодні популярно у всіх європейських країнах. У кожній французької, італійської, а тепер і українській родині є свій унікальний спосіб приготування фондю, опис якого тримається в найсуворішій таємниці. Під час приготування страви продукти наколюють на спеціальні вилочки, які входять в комплектацію фритюрниці Tristar FO-1102, і тримають їх в киплячій олії до повної готовності. Фондю прийнято готувати і є у вузькому сімейному колі, збираючись увечері, разом за одним столом. Крім класичного рецепту, який передбачає наявність сиру розплавленого у вині, сьогодні стали готувати і м'ясне, і овочеве, і рибне фондю. Навіть фото будь-якого з цих видів виглядає заманливо і апетитно! Широке поширення набуло і шоколадне фондю - розтоплений шоколад, з додаванням вершків і шматочків ягід або фруктів. Також Tristar FO-1102 виконує роль класичної фритюрниці, в якій з мінімальними витратами масла можна приготувати дуже смачні страви у фритюрі, рецептів яких величезна кількість на сторінках різних форумів в інтернеті. Корпус з жароміцної нержавіючої сталі відображає сучасні тенденції в світі дизайну кухонних приладів.