Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гриль SteakMaster REDMOND RGM-M807 — високотехнологічний кухонний прилад, що виконує функції 3 пристроїв: гриля, духовки й барбекю.
Щоб максимально розширити можливості моделі, REDMOND випустив додаткові пристрої та аксесуари, які ви можете використовувати разом із приладом.
Серед них ви знайдете:
- Термометр кухонний RAM-KT1
- Форма одноразова алюмінієва
- Деко RAM-BP1
Стейкмастер як духовка
Можливості SteakMaster RGM-M807 не обмежуються функцією гриля. Цей універсальний прилад дає змогу готувати страви як у духовці: запікати, тушкувати та робити випічку. Для приготування в RGM-M807 як у духовці візьміть деко REDMOND RAM-BP1 або фольговану форму. Викладіть туди підготовлені продукти. Потім поставте деко/фольговану форму на панель приладу, накрийте фольгою і кришкою гриля. За кілька хвилин страва буде готова.
Стейкмастер як барбекю
SteakMaster M807 може виконувати функцію домашньої барбекю-жаровні. Стейкмастер розкривається на 180°, завдяки цьому можна смажити на двох панелях одночасно. Смажте тонкі пластинки м'яса для барбекю-вечірки в корейському стилі. Готуйте барбекю з кабачка, перцю й баклажанів для дієтичного або вегетаріанського меню. Робіть екзотичне барбекю з фруктів: ананаса, персиків, яблук, груш і бананів — карамелізовані фрукти приємно здивують вас своїм смаком!
Стейкмастер як гриль
SteakMaster RGM-M807 дає змогу готувати на грилі м'ясо, овочі, рибу та птицю, а також робити сендвічі, вафлі й тонкі пироги. Спеціально для цього передбачено 7 автоматичних програм. Виберіть потрібну залежно від використовуваного продукту, і гриль автоматично поставить оптимальну температуру нагрівання для приготування. Максимально гриль розігрівається до 240 °C, забезпечуючи швидке і якісне просмаження м'яса.
В SteakMaster RGM-M807 можна готувати стейки з червоного м'яса найрізноманітнішого ступеня просмаження: як класичний стейк із яловичини просмаження MEDIUM, так і стейк сильно просмажений (WELL DONE) або ж стейк із кров'ю (RARE) як у ресторані. Щоб визначити ступінь просмаження, не потрібно відкривати гриль. Коли м'ясо просмажиться до потрібного ступеня, ви відразу побачите це за індикацією на корпусі приладу.
Додаткова перевага SteakMaster — антипригарне покриття панелей: смажити на такому можна майже без олії. Страви виходять із рум'яною рифленою скоринкою і водночас максимально дієтичні.