Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дизайн
Пароварка Philips Avance Collection HD9190 / 30 має продумане і стильне дизайнерське оформлення, завдяки якому апарат відмінно впишеться як в інтер'єр кухні, виконаної в традиційному ключі, так і в більш сучасних обставинах. Колір - чорний і металік.
Ергономіка
Резервуар для води можна наповнювати прямо під час використання моделі. Спеціальний цифровий таймер позначить сигналом момент, коли їжа буде остаточно готова. Цифровий індикатор повідомить користувачеві про необхідність долити води, якщо її рівень в приладі буде недостатнім. Протиковзні ніжки забезпечать стійкість моделі навіть на вологих поверхнях.
Зручне очищення
Частини пароварки запросто очищаються від неприємних наслідків готування, тому що знімні елементи можна відправляти прямо в посудомийну машину.
Функціонал
Технологія, що дозволяє підтримувати тепло - запорука того, що навіть заздалегідь приготовані страви під час подачі на стіл будуть свіжими, смачними, гарячими й апетитними. За допомогою функцій Meal Program і Chef Program можна виставити оптимальний час і ідеальну температуру для приготування кожної страви. Технологія Turbo Start дозволить регулювати температуру під час приготування на пару, тому в продуктах збережеться більшість вітамінів і поживних речовин.
Контейнер для приправ
Наявність унікального контейнера для трав і спецій в Philips Avance Collection HD9190 / 30 дозволить зробити смак їжі, приготовленої на пару, ще більш різноманітним і насиченим. Просто помістіть улюблені приправи в місткість і надайте все це справи пару. Гаряча обробка допоможе наситити страви розкішними запахами й ароматами.
Можливості пароварки
Користуючись з великого обсягу чаші в 9 літрів і передбачених знімних піддонів користувач зможе готувати велику кількість продуктів. Така місткість дозволить приготувати навіть курку, причому цілком.
Комплект постачання
Презентується модель укомплектована наступними аксесуарами: чаша для супу, тушкованих страв і рису, а також кулінарна книга. Буклет з рецептами допоможе господині постійно вдосконалюватися, покращувати своїм творчі здібності та радувати близьких людей своїми маленькими кулінарними шедеврами.