Притискна конструкція
Гриль Severin KG 2389 - це пристрій, в основі якого лежить принцип притискного смаження. Зручність такого методу полягає в тому, що ви самостійно вибираєте, наскільки щільно потрібно зачинити кришку. Притискаючи її більше, ви отримаєте більш інтенсивне прожарювання і виражені порожнини на поверхні.
Ребриста поверхня
Пластини, що використовуються для смаження, мають ребра. Це сприяє правильній термічній обробці, яка не йде в розріз з принципами здорового харчування: мінімум масла для приготування і, як наслідок - мінімум жиру в результаті. Жолобки між ребрами служать для відводу соків, що виділяються продуктами при термічному впливі.
Жировий лоток
Як говорилося вище, коли їжа обробляється в грилі електричному Severin KG 2389, то вона позбавляється більшої частини жиру і соку. Він витікає по заглибленням в панелях. Щоб не забруднювати корпус і навколишній простір, в прилад вмонтували знімний піддон для жиру. Його легко вилучати, чистити і повертати на місце.
Індикатори роботи
Контролювати процес роботи гриля візуально дуже важливо. Ви не можете визначити по пластинах, коли вони нагріються до такої міри, щоб починати приготування. А лампа-індикатор обов'язково сповістить вас про це. Також вона дасть зрозуміти, що пристрій включено в мережу і він працює в цей момент.
Термоізоляція рукояток
Коли прилад працює з високою температурою, великий ризик, що його частини теж розігріються. Але тільки не у представленої моделі - цей гриль забезпечить вашу безпеку термоізольованими ручками, об які складно обпектися