Кількість
|
Вартість
|
||
|
WetAir WBM-X4406 - Електрична хлібопіч призначена для виготовлення хлібобулочних виробів. Використовуючи спеціальну форму та леза, Ви можете легко готувати їжу.
Для цього прилад має спеціальний набір особливостей:
- 12 цифрових програм приготовання;
- Таймер відстрочки ввімкнення на 13 годин;
- Функція Keep Warm на 60 хвилин;
- Вибір степеня запікання: Легкий, Середній, Темний;
- Цифровий LCD дисплей;
- Об'єм форми для випікання хліба 900гр
Завдяки функції відстрочки, у Вас є можливість встановити таймер на 13 годин, через який пристрій почне працювати і випікати хліб.
Якщо Ви не хочете, щоб хлібопіч почала працювати відразу після включення, ви можете вибрати цю функцію та вибрати час для затримки в приготуванні. Це зробить свіжий хліб, коли він Вам знадобиться.
Залежно від того, яку ступінь випічки Ви хочете, ви можете вибрати світлий (LIGHT), середній (MEDIUM) або темний (DARK) колір скоринки хліба.
Функція збереження тепла забезпечить Ваш хліб таким же теплим і свіжим ще на 60 хвилин.
Автоматичні цифрові програми приготування включають:
1. Класичний хліб (Basic): замішування, підйом та випічка класичного – звичайного хліба. Ви можете додати інгредієнти для зміни смаку на власний розсуд.
2. Французький хліб (French): замішування, підйом та випікання тіста з більш тривалим підняттям тіста. Хліб, випечений за цим рецептом, більш пористий з засмажкою скоринкою.
3. Цільнозерновий хліб (Whole wheat): замішування, підйом та випікання хліба з цільнозернового борошна. Для досягнення позитивних результатів не рекомендується використовувати функцію відстрочки старту.
4. Швидка випічка (Quick): замішування, підйом та випічка хліба з використанням харчової соди або порошку для випічки. Хліб, приготовлений з використанням цієї програми, зазвичай маленький, щільніший і грубіший.
5. Солодка випічка (Sweet): замішування, підйом та випічка. Ви також можете додати інгредієнти для зміни смаку.
6. Тісто (Dough): замішування та підйом тесту, без випічки. З цією програмою можна приготувати тісто для піци, булочок і т.п..
7.Безглютеновий хліб(Glutenfree):замішування, підйом та випікання хліба. Ви також можете додати інгредієнти для зміни смаку.
8. Торти (Cake): замішування, підйом та випічка. Підйом тесту з харчовою содою або порошком для випікання.
9. Сендвічі (Sandwich): перемішування, підйом і випічка хліба з дрібнопористим м’якушем, хрусткою скоринкою – ідеально для приготування сендвічів.
10. Вершковий хліб (Butter milk): для хліба з додаванням олії чи йогурту.
11. Замішування (Kneading): замішування борошна.
12. Випічка (Bake): тільки випічка без перемішування та підйому тіста. Також використовується для збільшення часу випікання вибраного режиму.