Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакуумне зберігання їжі збільшує її свіжість та термін зберігання до 5 разів. Страви зберігають природній смак, правильний зовнішній вигляд та форму.
Переваги вакуумної упаковки
Вакуумна упаковка - прекрасний спосіб захисту та зберігання продуктів харчування. Допомагає підтримувати порядок у домашніх холодильниках: продукти не виділяють запаху, порціонування продовольчих запасів дозволяє їх економно використовувати. За допомогою вакуумного пакувальника MPZ-01 ви зможете вакуумувати більшість харчових продуктів: cирі, варені, а також рідкі (наприклад супи).
Особливості:
● можливість пакування рідких або м'яких продуктів (наприклад, супів, паштетів, десертів). Рекомендується попереднє заморожування.
● електронна панель управління зі світлодіодними індикаторами і 2-рівневим регулюванням:
- рівень вакууму
- час пакування
● ущільнювальна смуга: 29 см
● кнопки блокування кришки
● гумові, нековзькі ніжки
● можливість використання плівки у вигляді рукава або мішка
● можливість підключення шланга для зовнішнього всмоктування повітря з коробок, балонів, пляшок і т. п. (немає в комплекті)
● 10 пакетів з рифленою (тисненою) плівкою розміром 25 x 30 см, для упакування продуктів методом sous vide.